עדי ואסי תורג'מן באים מהמטבח המשפחתי.  הכל מתחיל בבית עם האוכל של אמא.

מעל 40 שנה אנחנו אוכלים את האוכל הזה שיוצא מהידיים שלה, כבר שהיינו ילדים קטנים, הטעם מלווה אותנו לאורך כל תחנות חיינו. גדלנו על הטעם, הריח, הערכים, בתוך בית של אוכל שנמצא בתוך וסביב המטבח – אירועים, בישולים, טעמים מיוחדים.

כבר מגיל צעיר למדנו לבשל, כשאמא היתה חוזרת מהעבודה הייתה מוצאת סירים מלאים אוכל שבישלנו לכל הילדים.

תבשילי הבית הכי מחברים אותנו לילדות, עם הזמן התרחבנו והיום בראנצ'סקה מכילה את כל מגוון המנות. מאכלים חלביים מיוחדים לצד אוכל טבעוני או ללא גלוטן אשר הוכנסו לתפריט לאחר לימודים והתמחות באסטלה, ובצרפת.
בשנת 2005 נפתחה בראנצ'סקה בחוף הכרמל, והיום שנינו יחד עם אמא מבשלים את האוכל של הבית באהבה לכל לקוחותינו.

בראנצ'סקה הינו קייטרינג חלבי כשר לאירועים מבית "דרך האוכל" המנוהל ע"י אסף תורג'מן העוסק בתחום מזה כ-22 שנים באווירה משפחתית וחמה לצד מקצועיות בלתי מתפשרת.

אנו בבראנצ'סקה שמים לנגד עיננו את טובת הלקוח בראש ובראשונה.

קייטרינג בראנצ'סקה מתמחה באספקת אוכל חלבי ועיצוב שולחנות לאירועים איכותיים.

אהבת המטבח, הבישול ,האפייה והשימוש היומי בחומרי הגלם המשובחים , תוך שימת דגש רב על טריות ושימוש בירקות המסופקים מידי יום מהחקלאים ומהמגדלים של חוף הכרמל .כל אלה מתמזגים ליצירה הרמונית של תפריט איכותי , עשיר , ייחודי ומוקפד ביותר.

הדגש הרב שניתן על ייצור המטעמים בעבודת היד תוך מקצועיות בלתי מתפשרת על איכות המוצרים מאפשרים לנו ולכם לקצור תשבחות עד בלי די וזוהי גאוותינו.

אנו בבראנצ'סקה ערוכים ומוכנים להגיע לכל אירוע / מקום שנדרש.